Friday, 26 February 2010

SPAGHETE CU SPANAC










200g spaghete
1ceapa mica,taiata marunt
2linguri ulei de masline
1/2ardei rosu,taiat cubulete
1legatura spanac,curatit de codite si spalat bine
2catei usturoi
2-3liguri de brinza Philadelphia
1lingura de dressing cu parmesan si usturoi(La Maison-Fresh Garlic Caesar)
Sare,piper dupa gust
Parmesan ras pentru servit







Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe pachet.
Intr-un wok ,sau o tigaie mai mare se pune uleiul se incalzeste se aduga ceapa si apoi ardeiul rosu.





Se lasa se se inmoaie un pic ardeiul,apoi se adauga spanacul;se lasa pina frunzele se inmoaie2-3 minute(se amesteca usor si se incearca sa se separe funzele de spanac-se lipesc intre ele!).Se pune usturoiul trecut prin presa de usturoi,se amesteca.




Se adauga brinza Philadelphia si se amesteca pina se dizolva brinza si se obtine un sos alb.Apoi se adauga dressing-ul(daca nu aveti puneti 1 lingura de smintina groasa amestecata cu usturoi si parmesan).




Se adauga spaghetele scurse bine si se amesteca usor ,pina sosul acopera toate spaghetele(spaghetele nu se clatesc dupa fierbere!).
Se serveste imediat presarat cu parmesan.




Pofta buna! Enjoy! Bon Appétit!









Printable Recipe



2 comments:

  1. Crmen, la mine pe blog te asteapta un premiu, in semn de martisor! Daca-ti face placere, te rog sa-l ridici si sa-l oferi cui iti place! Cu drag, Elena.

    ReplyDelete
  2. @Elena Toma
    Multumesc pentru martisor!Il primesc cu multa placere!Te pup !

    ReplyDelete

Thank you for taking time to leave a comment, I really appreciate it.

Popular Posts-Last 7 Days;cele mai urmarite postari in ultimele 7 zile

Places to See