Tuesday, 4 August 2009

FASOLE VERDE/GALBENA CU PIEPT DE PUI LA GRATAR- GREEN/YELLOW BEANS WITH GRILLED CHICKEN BREAST








600g fasole verde/galbena
1ceapa taiata marunt (marime medie) 2linguri ulei
2catei usturoi presat
1/2lingura Vegeta(fara MSG)
piper,sare dupa gust
2 linguri pline de marar tocat
120ml(1/2cup)+70ml(1/4cup)apa




Se spala fasolea si se rup coditele si virfurile.Se prajeste ceapa pina devine transparenta(sa nu isi schimbe culoarea!).Se adauga Vegeta se amesteca si se pune fasolea.Se pun 120ml(1/2cup )de apa si se fierbe cam 15-20 minute,amestecindu-se din cind in cind.Se adauga 60ml(1/4cup)apa si se mai fierbe 5 minute.Se adauga usturoiul,mararul,piper(sare daca este nevoie!) si se mai tine 5-10 minute.(sau mai mult depinde cum va place fasole: mai “naturala” sau fiarta bine!)

Pieptul de pui se tine pentru 4ore la marinat in Kraft-Classic-Herbs(Dressing&Marinade) ;se pune pe gratar si se tine 7-8 minute pe fiecare parte sau pina lichidul din carne este clar cind se inteapa cu furculita in partea cea mai grosa din carne.







600g green/yellow beans
1medium chopped onion
2tablespoons oil
2garlic cloves, minced
½ tablespoon Vegeta (no MSG added)
pepper, salt to taste
2tablespoons dill finely chopped
1/2cup (120ml)+1/4cup(70ml) water

Rinse green beans and snap off ends. Sauté the onion until is tender but doesn’t change the colour. Add Vegeta, stir and add green/yellow beans. Add ½ cup water (120ml) and cook for 15-20 minute and stir from time to time.Add1/4cup (60ml) water and cook 5 minute more. Add garlic, dill, pepper (salt to taste!) and cook 5-10minute (or more, depend how you like the green beans to be: less or more cooked!)
Marinade the chicken breast for 4hours in Kraft- Classic-Herbs (Dressing & Marinade). Preheat barbecue to medium heat. Cook for approximately 7-8 minutes per side or when the juice run clear when pierced with a fork in the thickest part of the breast.





Pofta buna! Enjoy! Bon Appétit!



5 comments:

  1. Hello
    What beautiful meel, deliscious.
    kiss

    ReplyDelete
  2. @Abelha Maia
    Thank you!Delicious and easy!
    Kisses

    ReplyDelete
  3. iaca-te ce coincidenta si eu am gatit fasole ,doar galbena,ce-i drept,cu piept de pui!a ta arata delicios,faci niste poze suuuuuuper!

    ReplyDelete
  4. Buna Carmen,dupa cum se poate observa doar de putina vreme am intrat in blogosfera aceasta culinara asa ca nu prea stiu cum sta lucrurile pe aici cu premiile(adica cum se acorda sau cum se ridica)totusi sunt absolut incantata ca mi-ai oferit un mic cadou.
    Multumiri din suflet si te mai astept pe la mine,si poate ai sa ma inveti si pe mine sa fac poze asa de reusite cum sunt ale tate.
    Pupici.

    ReplyDelete
  5. @alison
    ha,ha,ha...e timpul fasolei,fiecare gateste ceva cu ea!

    @Goldielocks
    Le copiezi,le pui la tine pe blog si le oferi mai departe!
    Cu cea mai mare placere!Te pup!

    ReplyDelete

Thank you for taking time to leave a comment, I really appreciate it.

Popular Posts-Last 7 Days;cele mai urmarite postari in ultimele 7 zile

Places to See