Saturday, 16 May 2009

PULPE DE PUI INVELITE IN BACON CU MASLINE



Ingrediente:

8 pulpe de pui (partea inferioara)
10 bacon (felii de costita)
200ml vin alb sec
1 ramura rozmarin
1catel de usturoi (eu am pus doi!)
160g masline verzi fara simbure
2 linguri de ulei de masline



Mod de preparare:

Se scoate pielea de pe pulpe si se inveleste fiecare pulpa cu o felie de costita.


Restul de costita se taie marunt.Se taie marunt si rozmarinul.


Se unge o tava cu uleiul de masline,se pun pulpele,usturoiul,costita si rozmarinul.Se pune tava timp de 15 minute in cuptorul incalzit la 200C.


Se adauga vinul (eu am mai adaugat si 50ml apa) si se mai tin inca 15 minute,intorcindu-se pulpele in asa fel incit costita sa se prajeasca uniform.



Se taie maslinele in felii, se adauga in tava si se mai tin in cuptor inca 10 minute.


Se serveste cu garnitura de orez fiert in apa cu sare,condimentat cu boia de ardei si piper negru ,proaspat macinat,cu cartofi nature sotati in unt sau cu cartofi piureu.


De data asta garnitura a fost cartofi nature sotati in unt.

Pofta buna!



No comments:

Post a Comment

Thank you for taking time to leave a comment, I really appreciate it.

Popular Posts-Last 7 Days;cele mai urmarite postari in ultimele 7 zile

Places to See