Saturday, 28 March 2009

CARTOFI CU CIUPERCI LA CUPTOR






















1kg cartofi
2 cutii ciuperci
1ceapa
250ml lapte
cascaval
sare,piper,Vegeta
unt pentru uns tava
pesmet pentru tapetat tava



Se fierb cartofii,cu coaja,in apa cu sare.




Se racesc,se curata de coaja si se taie felii.



Ceapa se prajeste putin(fara sa isi schimbe culoarea),se adauga ciupercile;o lingura de faina se adauga 250ml lapte se amesteca bine pina se omogenizeaza,se toarna peste ciuperci si se fierb pina se ingroasa(cam 10-15 minute); se pune sare, piper,Vegeta -dupa gust;am pus si marar.




In tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se pun cartofii taiati felii,se toarna ciupercile se pune al doilea rind de cartofi si iar ciuperci;se rade cascaval deasupra si se da la cuptor.



Se tine la cuptor pina se rumeneste!Se poate servi calda ,rece sau ca si garnitura!
Pofta buna!



2 comments:

  1. pana la urma ce se adauga lapte sau smantana?

    ReplyDelete
  2. Multumesc,Andreea,am corectat!

    ReplyDelete

Thank you for taking time to leave a comment, I really appreciate it.

Popular Posts-Last 7 Days;cele mai urmarite postari in ultimele 7 zile

Places to See